Termeni și Condiții de Utilizare

Vă rugăm să citiți cu atenție secțiunea ,,Termeni şi Conditii de Utilizare”, ce include “Acordul” sau “Termeni de Utilizare”, înainte de a solicita, utiliza sau de a beneficia de serviciile oferite de Asociația Română de Muzicoterapie.

Prezentul acord stabilește termenii legali si condițiile de utilizare a site-ului www.muzicoterapie.com, a dobândirii statutului de membru, a participării la eveniment organizate de ARMT, a plasării unei donatți și a colaborării dintre asociație și beneficiari.

Site-ul www.muzicoterapie.com este realizat şi administrat de Asociația Română de Muzicoterapie , identificată prin CIF 38006604, cu sediul în Strada Rușchița, nr.68, Sector 2, Bucuresti, email: info@muzicoterapie.com. Pagina de internet reprezintă o platformă de informare, promovare și  strângere de fonduri, utilizată doar de către Asociația Română de Muzicoterapie, prin intermediul căreia se urmărește sprijinirea, dezvoltarea și implementarea Muzicoterapiei în România la nivel practic și teoretic, profesional, social și educational.

ACCEPTAREA TERMENILOR

  • Fiecare accesare a www.muzicoterapie.com va fi considerata, acceptarea acestor Termeni si Conditii.
  • Asociatia isi rezervă dreptul, la propria discretie, de a modifica sau înlocui acești ,,Termeni si Conditii” prin postarea termenilor actualizati pe site. Este responsabilitatea utilizatorilor de a verifica periodic Termenii și Condițiile de Utilizare pentru eventualele modificări, iar utilizarea în continuare reprezintă acceptarea acestor modificari.
  • Asociatia Română de Muzicoterapie iși rezervă dreptul unilateral si discreționar de a modifica, suspenda sau intrerupe Serviciul în orice moment.